Uncategorized

Dom Holding – zadnji dan za slanje prijava za sudjelovanje na skupštini

Vaša prijava za sudjelovanje na skupštini treba stići do sutra! Za slanje poštom ovo je, dakle, zadnji dan. Sutra možete donijeti osobno.

Skupštine su baš zabavne, a na skupštini možete:
– aktivno se uključiti u zaštitu i stvaranje pretpostavki za rast vrijednosti svoje imovine
– upoznati druge dioničare (evo nudim se da vodim na piće SVE nakon skupštine)
– čuti važne informacije i odmah djelovati: recimo da čujete nešto jako zanimljivo (dobro ili loše), možete odmah trgovati jer je skuptština javna
– itd.

Dođite!

p.s. Stranica Dom Holdinga NE RADI, a ne uspijevam sad uploadati dokumente (a žurim). Molim ako netko može uploadati negdje dokumente i dati link.

Kategorije:Uncategorized

8 replies »

 1. Nazalost, tek danas sam procitao Vas poziv na skupstinu Dom holdinga. Zao mi je sto nisam stigao poslati punomoc.
  Skupstine se obicno odrzavaju u sobama za sastanke drustva pa bi u slucaju da dodje vise od 20 dionicara nastao problem sa prostorom :). Zadnji put (prije 2-3 godine) sam bio na skupstini SNHO i bio sam jedini dionicar pored predstavnika vecinskog vlasnika!? Slicna situacija je i na skupstinama KORF i VLHO-a. Uglavnom su to protokolarne sjednice na kojima se nista posebno ne dogodi. Mislim da bi ovdje moglo biti drugacije jer se ipak radi o znatnom dijelu vlasnistva zastupanom sa Vase strane. Steta sto se nismo prije organizirali i skupili vise punomoci.
  Ako planirate na skupstinu VLHO za tjedan dana – jos stignem poslati punomoc.
  Mozda razmisliti o nekoj, za sada, neformalnoj udruzi da mozemo zajednicki djelovati ukoliko se pojavi potreba..?

  • Vidjet ćemo kako će biti na ovoj skupštini. Ako većinski dioničar ne prihvati zahtjeve manjinskih, onda možemo pristupiti organiziranju formalne udruge malih dioničara. Na skupinu VLHO idem, ali samo kao promatrač.

   • Jel Vas mogu zamolit da onda prenesete zbivanja sa obje skupštine jer ja nisam u mogućnosti doći pa ja Vama onda dugujem piće? 😉

 2. Puno sreće na skupštinama vlho i korfa vam želim,međutim ukoliko se izglasaju ove sramne mogućnosti dokapitalizacije sa isključenjem prava malih dioničara treba otvoriti temu,podjeliti zadatke i krenuti u beskompromisnu bitku za svoja prava jer ovo postaje nemoguće.Sve se misliš “ovi će konačno stati,ovima je dosta,ovladali su sa 10% turističkog porfelja za kikiriki”,ali gospodo ovi ne staju,oni su kao tenk,ruše sve što im se nađe na putu i žele sve,baš sve,do zadnje dionice i to za kikiriki.

  Zato ja predlažem da otvorimo temu nakon skupština i onda krenemo u beskompromisnu borbu u ostvarenju svojih prava,naravno u svim zakonskim okvirima.Ja sam plan napravio,naravno treba ga nadograditi,okupiti što veći broj ljudi i pokazati im da i mi konja za trku imamo.Protivnik je respektabilan ali vjerujte pobjeda je zagarantirana,u to ne sumnjam a naravno u tome svemu mora nam u trećoj fazi moga plana pomoći i hanfa koja konačno mora predlagati zakone koji stvarno štite interese malih dioničara.

 3. Naravno ja već sada mislim da bi hanfa trebala intervenirati jer prijedlog u kojem se pokušava omogućiti dokapitalizacija korfa i vlho sa “rokom kušnje od pet godina” je po meni ništa drugo nego pokušaj manipulacije cijenama oba dva društva.Ja sam to shvatio ovako:”Ne kupujte i prodavajte jer mi uvijek možemo steći dionice po 10 ili u slučaju korfa 50kn.”
  Ja sam to tako shvatio,to je poruka???Dali ste je i vi tako razumjeli???

  A

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.