Uncategorized

WordPress

WordPress (na kojem se vrti ovaj blog) je zaista odličan. Kao mali povrat ‘duga’ za besplatno korištenje ovog odličnog alata prenosim tekst o tvrtki koja stoji iza njega: How Automattic Grew Into A Startup Worth $1 Billion With No Email And No Office Workers.

WordPress ima i profesionalnu verziju za blog s većim mogućnostima, nisam ju koristio ne radi uštede, nego jer i ova ima sve što mi treba s obzirom na nevelike ambicije (jedne godine sam čak i kupio neku profesionalnu varijantu, ali ju nikad nisam upogonio).

Pomoću njega možete raditi i opće websiteove, vidite ovdje.

Na njemu se vrte razni odlični blogovi u Hrvatskoj, primjerice hard-core liberterski Nedjeljni komentar, ili odlični Monopolizam.

p.s. Molim javite ako znate neke isporučioce koji znaju napraviti dobre ‘korporacijske’ sajtove korištenjem WordPressa.

Kategorije:Uncategorized

9 replies »

  1. Pridružujem se pohvalama WordPressu. Evo jedan moj sajt napravljen u WordPressu – durango.hr, ne znam jel to dovoljno korporacijski. Ali mogućnosti su velike i za ljude koji nisu programeri.

  2. Postovani g. Bakic, takodjer se pridruzujem preporukama za bracu Blagonic. Svakako su top izbor u HR za sva pitanja vezana uz WP.

  3. Jedno off topic pitanje. Da li osim MojeDionice.com postoji sličan alat tj stranica koja prikazuje preciznije podatke, obzirom da MojeDionice imaju dosta netočnih podataka?

  4. Dobra fora WordPressa su predlošci. Ima ih na tone, tematski su, može ih raditi “svatko”, jeftini… a dobar predložak je pola weba. Tako da za $50 dobijete nevjerojatnu vrijednost.
    Za primjer, Nenade ako se odlučite za novinski portal (nada umire zadnja) 🙂 evo predloška, out-of-the-box spreman za ipad-iphone-pc, http://themeforest.net/item/gonzo-clean-responsive-wp-magazine/2415788?WT.ac=search_item&WT.seg_1=search_item&WT.z_author=OllieMcCarthy.

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.