Uncategorized

Što možemo naučiti od Argentine?

Naši političari bi rekli: “Ništa, ‘Argentina’ se događa nekom drugom … Argentincima, hi hi hi!

Međutim, u krivu su. Kako je izgradnja cesta stala, zašto ne popuniti stranačke proračune i/ili osokoliti članstvo pivom, kao što rade u Argentini: Now beer-makers in Buenos Aires are capitalizing on this culture, brewing and selling artisan brands that celebrate the country’s political icons. Ovo bi se odlično uklopilo u nadolazeći trend lokalnih mikro-pivovara.

Kategorije:Uncategorized

5 replies »

 1. Premijer upravo na RTL-u u ekskluzivnom intervju-u govori da mirovinski fondovi ne znaju sto bi kupili a da raspolazu s 40 milijuna kuna… nemam link… upravo ide u zivo cini mi se…

 2. Jeli vi uopće razumjete ove luđake,pazite tema broj jedan u hrvatskoj su preferencijalno glasovanje?Digao se predsjednik,ovi “u ime obitelji”,htv,to je sada tema broj jedan.A ova NAŠA rasprava o monetizaciji autocesta dok nemamo transparentnu ponudu je već nivo retardacije.Što reći o tome kada i ne znamo jeli netko nešto nudi i što nam nudi?Retardirani i sa jedne i druge strane viču “ne isplati se” a ovi drugi “isplati se” a mi ne znamo još ni o čemu se radi…

  • A jučer premijer još u RTL-ovim vijestima se žali na narod koji je protiv monetizacije, jer kao ne shvaćaju da će sudjelovanjem mirovinskih fondova u monetizaciji to u biti značiti budući novac za mirovine iz 2. stupa.

   Pazite, on to kaže i optužuje narod kao da su oni do sada uopće transparentno predstavili model monetizacije!? Pa odakle ljudima informacija da će mirovinski fondovi sudjelovati i kako se to može znati unaprijed?

   Zašto nisu najprije detaljno predstavili način monetizacije, tko, što, kome, kako i zašto, pa da ljudi mogu donositi neki sud o tome? Ja to još nisam vidio i nije mi jasno još od samih početaka ove trakavice oko monetizacije što to točno obuhvaća i na što se odnosi. Kako može netko imati mišljenje o nečemu o čemu se detaljno nije ni razgovaralo u javnosti? Kako donositi odluku o tome na referendumu? Ko tu koga?

   Tog ima samo kod nas da se formira javno mnijenje i osobni stavovi i mišljenja na temelju poluinformacija. Odbijam sudjelovati u takvom procesu.

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.