Uncategorized

Europa će biti OK!

Eurostat je objavio da je tekući račun EU u veljači bio u plusu preko 20 milijardi eura. Pogledajte ovaj odličan grafikon s Eurostata:

europa

 

Kao što vam već godinama govorim (jedini?), Europa će biti OK. Velika, velika Europa — i budimo sretni da nas spašava od našeg divljaštva.

Nemojte slušati naše protivnike reformi koji kao idole ističu balkanske muljatore s juga ili ‘Malog Marxa’, ‘jer da Europa propada, a plemeniti Grci i Piksi će nam pokazati pravi put!‘.

 

Kategorije:Uncategorized

7 replies »

 1. …a uz navedene, ja vih dodao, i populističke totalitariste poput Orbana, koji je prilično omiljen u desnim krugovima.

 2. Ja imam osjećaj da smo svakim danom sve bliže ovim “muljatorima” umjesto da se približavamo Europi.
  Vlada se čudi što nema ulaganja a novca na računima nikad više. Pa su ovi što imaju novca krivi što ne ulažu i to je prema našoj Vladi uzrok problema, i svako malo gleda kako i gdje uzeti još malo da nahrani nezasitnu javnu potrošnju. Pa kad se u tu priču ubace još razni drugi “muljatori” od sindikalista, zelenih, korumpiranih političara, lokalnih šerifa i drugih dušebrižnika i povlaštenih kasti ova država izgleda kao brod kojem su otkazali svi motori ali srećom svako malo puhne dobar vjetar (turizam, oporavak EU zone i sl.) pa nas još uvijek nosi u dobrom smjeru.
  Al dokle tako?

  • Već dugo nisam pročitao ovako dobru rečenicu:

   “U Europi i u Europskoj uniji, sve pak ima svoju cijenu, ništa nije neprocjenjive vrijednosti, a najmanje tražena roba tu je duhovna i materijalna bijeda marginalizirinih nacija i tvrdoglavo siromašnih zajednica koje ne mogu prerasti u suvremeno društvo.”

 3. http://www.index.hr/vijesti/clanak/prosvjedi-u-sedam-hrvatskih-gradova-protiv-ttipa-dosta-je-stop-diktaturi-kapitala/815151.aspx

  Jeste li primjetili da sve stranke koje u svom nazivu imaju neku izvedenicu riječi “rad”, su zapravo vođene od strane ljudi koji su sve samo ne radnici:

  Bandić Milan 365 stranka rada i solidarnosti – Miki nema dana radnog staža iza sebe van politike
  Radnička Fronta – niz uhljeba s filozofskog ili sindikalista iz firmi u državnom vlasništvu
  Hrvatski Laburisti stranka rada – opet sindikalisti.

  To je nešto kao i kad zemlja ima u svom imenu “demokratska”, znaš da je riječ o nekoj j**** tiraniji. Kao npr Demokratska Republika Kongo ili DDR…

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.