Croatian Makers

Croatian Makers liga — novosti

Croatian Makers liga, drugi dan, ovdje.

Dio atmosfere:

Evo i rezultata prvog kola.

Dosta smo se namučili s diplomama, pohvalnicana, zahvalnicama, 1.500 dokumenata na 220 škola, sve raznoliko, nije lako uz sva čuda mail mergea itd.

razvrstavanje diploma

A evo i ankete, baš je zanimljiva: Rezultati ankete mentora – informacije o CM ligi.

Kategorije:Croatian Makers

7 replies »

 1. Bravo za Nenada koji je sve ovo pokrenuo i naišao na plodno tlo kod naših mladih i njihovih nastavnika mentora koji ih prate.Koliko veliku korist vidim u razvijanju njihovih mladih umova i kognitivnih sposobnosti koji sigurno ali polako razvijaju kreativnost i duh usavršavanja i natjecanja.Kad se samo sjetim zdravstvenog odgoja koji bi trebao kod naših mladih trebao promicati uzmeđu ostalog promiskuitet,kondome i neželjene trudnoće time zaglupljivanje ovo natjecanje razvija kreativnost i zato još jednom pohvala Nenadu Bakiću i svima koji su sudjelovali u ovom projektu.
  J

  • Naravno bravo za Nenada, ali reći da “Kad se samo sjetim zdravstvenog odgoja koji bi trebao kod naših mladih trebao promicati između ostalog promiskuitet, kondome i neželjene trudnoće ” je u najmanju ruku neozbiljno da ne upotrijebim puno težu riječ.

  • Alen,što nije jasno,jesmo li imali silovanje zdravog razuma od tadašnjih vladajućih kroz nametanja odgoja od strane Štulhofera i Kinseyev institut koji je promicao navedeno.

   http://zdravstveniodgoj.com/news/aleksandar-stulhofer-i-ozakonjenje-pedofilije-u-hrvatskoj

   A i dokazano je znastveno da djeca koja u ranoj mladosti masturbiraju i nastave razvijaju devijacije i zaglupljuju se i nisu otvoreni kritičkom razmišljanju i proširenju i razvoju svojih intelektualnih kognitivnih sposobnosti i talenata(za matematiku,jezik,kemiju,biologiju i sl.)
   Sjetimo se Nikole Tesle i sličnih koji su unapriijedili svoj um na više sfere,tako da mislim da s emladi trebaju što više razvijati u svojoj mladosti na način kako Nenad potiče,a ne da se zaglupljuju i eksperimentiraju u ranoj mladosti(vrtić-do 5 razreda)sa diranjem sebe ili drugoga.

   http://www.zenska-mreza.hr/press_clipping_2007./crkva_ne_moze_mlade_uciti_seksu.html

 2. Bravo za tim Croatian Makersa i gospodina Bakića najvećeg entuzijasta i dobrotvora hrvatskog obrazovanja!

 3. Kad smo već kod obrazovanja, što kažete na cijelu ovu priču oko Jokića, Ilčića i novog kurikuluma? Strašno! Gospodine Bakiću, možete li vašim utjecajem i karizmom i u ovom slučaju učiniti pravu stvar???

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.