Uncategorized

STEM auto

Uskoro kreće Croatian Makers STEM auto, predviđeno od sredine srpnja do sredine kolovoza, a možda i duže, a nadamo se trajno. Poput davnašnjih biblibusa, kružit će Hrvatskom, pogotovo siromašnijim krajevima kako bismo djeci koja možda ne mogu ljeti otići na more omogućili susret s robotikom. Možda ih bude i više.

O tome možete pročitati ovdje: Croatian Makers u pokretu: STEM automobili.

E sad, ako znate učitelje, župnike, bilo koga u manjim mjestima ili čak selima, koji bi nas mogli ugostiti za radionice od recimo 2 sata, svakako ih uputite na gornji link, u kojem se nalazi i formular za prijavu. Nije potrebno nikakvo znanje informatike, samo želja da se djeci (osnovoškolci bilo koje dobi) omogući susret s robotikom, a ostalo je na nama.

O utjecaju Croatian Makers na manje sredine možete vidjeti primjerice ovdje: Croatian Makers – naša vrata u budućnost.

Pokrovitelji su nam JANAF, Hyundai (mobility partner), Veleposlanstvo Velike Britanije, Rotary klub Zagreb Centar, Arduino elektronika, SELECTIO:

Kategorije:Uncategorized

4 replies »

  1. Što reći, bravo Nenade, sanjam dozivjeti hrvatsku za 15/20 god. drukčiju nego danas. Mozda oazu neke Cro Nokie ili Tesla space explorer…mozda sto je meni falilo kad sam bio mali a teleskop i zx spectrum mi je bio nedostižan san. Neka vaše zasijane mladice narastu sutra u velika ponosna stabla. Ulaganje u znanje je neprocjenjivo. Hvala vam u ime svih.

  2. Moj naklon do zemlje. Bravo gospodine Bakiću, Osim velike pameti i sposobnosti ovim ste pokazali i veliko srce.Malo ljudi Vašeg ranga je ovako angažirano u zajednici.Veliki pozdrav.

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.