Uncategorized

EU stala iza mog predizbornog programa ‘Kako Hrvatska može radikalno napredovati’ – pretvorimo ga u postizborni!

Kao i obično, strana tržišta opet prepoznaju naše prave projekte prije domaćih, evo još jednog uspješnog izvoznog proizvoda, i to politički!

Moj vizionarski predizborni program za prošle izbore, one iz 2015., (ne, nisam se bio kandidirao na izborima) Kako ubaciti Hrvate u rijeku suvremenosti (24 sata), upravo je dobio veliko priznanje EU, koja ga je u jednoj razrijeđenoj verziji predložila za implementaciju za cijelu EU: Odlična ideja! EU svim 18-godišnjacima za rođendan želi pokloniti kartu za putovanje po Europi. RAzumljivo je da je malo razrijeđen, ipak je to briselska administracija …

Moj originalni plan je objavljen prije dvije i pol godine kao jedan od tri ovdje: Kako Hrvatska može radikalno napredovati, pročitajte cijeli tekst ta vidite i ostala dva, prije nego ih EU ‘ukrade’, budite informirani 🙂

Kategorije:Uncategorized

3 replies »

  1. Hvala Vam na trudu koji ulažete u edukaciju općenito.
    p.s.
    Ono kad su Vam govorili “da nije vrijeme za odlazak” s fakulteta, sve više mislim da su se bojali da ćete nastaviti učiti ljude.
    Nekima to ne odgovara.

  2. Zamislite jos da se gradani shvate i odvaze i polako se odluce prebacivati dio svoje srednje u dionice ma samo 2% to bi uvelike pomoglo zagrebackoj burzi da bude likvidnija i to bi naravno potaknulo ulaganja i rast dionica .

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.