Croatian Makers

STEM revolucija u hrvatskim školama — poduprite!

Evo prilike svim dioničarima RIVP, ARNT i mnogih drugih društava, svim dugoročnim ulagačima, pa i radnicima Zg. burze, pa i fond managerima, svima koji su na neki način profitirali od ovog bloga, materijalno ili duhovno.

Poduprite nas u našoj kampanji za STEM revoluciju u hrvatskim školama, jer svako dijete ima pravo na priliku, a i svi mi kao društvo.

Link na kampanju je ovdje, odnosno klik na donju sliku:

stem-revolucija

Podržavaju nas Igor Rudan, Mate Rimac, Damir Sabol, podržite nas i vi!

Kategorije:Croatian Makers

27 replies »

 1. Profitirao i materijalno i duhovno! Naučio više nego u cijelom školskom vjeku i bilo kojem tečaju kojeg sam pohađao. Već jednom donirao, i opet ću s još većim iznosom.
  Nenade, hvala na besplatnim online tečajevima koji godinama održavaš za sve nas!!!

 2. Evo i ja sam jedan mali ali ponosni Pokretač jedne škole!
  Samo se nadam da sam utipkao ispravnu mail adresu u polumraku 😉
  Svakako hvala na mogućnosti da sudjelujemo i kao fizičke osobe 🙂

 3. Ja se nadam da mi je prošlo.. U svakom slučaju samo naprijed, jer napokon da se netko pozabavi stvarnim i bitnim problemima. A prevencija je najbolji lijek… Molim Vas da ukoliko niste primili moju donacij javite pa ću pposlati ponovo.
  Pozdrav svima!

 4. Sad sam pogledao kako napreduje projekt Steam revolucija i zapitao se tko je Nenad Bakić ali i tko je Rujana Bakić?Tko su ti ljudi, na koji pogon idu ti ljudi, što ih motivira, odakle im ta energija?Svi mi koji pratimo Nenada znamo tko je on, ali malo neopravdano možda u njegovoj sjeni je ostala gosp.Rujana koja uz Nenada očito nesebično daje sebe za bolje sutra djece u Hrvatskoj..Mislio sam da me gdin.Nenad više ne može iznenaditi.Nenada nikada nisam upoznao, i sad se pitam tko je on? Čovjek koji nesebično dijeli svoje znanje na kojem su svi čitatelji njegovog bloga više ili manje profitirali..Čovjek koji se bori za tvrtke od kojih su drugi davno digli ruke..Čovjek koji ne razmišlja o prošlosti nego o budućnosti..Čovjek dobrotvor…Hrpa nas je koji smo na ovom blogu profitirali zahvaljujući Nenadu..Kako bi neki zavidni rekli mi smo njegovi “sljedbenic”i:)
  Ovo je dobar trenutak da i mi ne Nenadu nego njegovom projektu vratimo dio..Podržimo ovu akciju za bolje sutra naše djece!!!
  Svaka čast Vama , Vašoj supruzi i Vašoj ekipi na uloženom trudu.

 5. “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.” – Chinese Proverb

  Hvala!
  (+$150, ako može za OŠ Ivan Meštrović Zagreb)

 6. Ovo je zaista nevjerojatno što jedan čovijek može učiniti za godinu dana. Naravno, čestitke svim ljudima koji su se nesebično pridružili u razvoju projekta te donatorima. Nadam se da će ovo biti poticaj pojedincima u državnim strukturama da naprave iskorak.

 7. Zaslužujete svaku pohvalu, radite nešto toliko plemenito i važno da će vam puno generacija biti zahvalno, samo naprijed i cijela zajednica će se sve više uključivati i pružiti vam podršku.

 8. Zna li netko kako točno funkcionira preko ovog indiegogo.com-a da se dobije račun za firmu ili nekakav potrebiti dokument za računovodstvo?

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.