HPB

Malo optimizma; skupština HPB

Ne da mi se ponovo pisati, pa evo kao grafika s FB, a broj ‘lajkova’ pokazuje da se prima … cijeli post je ovdje.

p.s. Danas sam na GS  HPB glasao sa državom a protiv prijedloga mirovinaca za NO, i još pred ministrom financija izgrdio mirovince, svi osim njih su s razumijevanjem klimali glavom, nadam se da će u bazu vjerno prenijeti poruke, vrijemena se mijenjaju, na njima je da ostanu dinosauri ili se možda — tko zna? — promijene. Jer mijenja se onaj tko se ne mijenja, i mislim da manageri fondova prisilne štednje sada moraju ako su zainteresirani za svoje karijere (a mislim da jesu jako) biti jako oprezni što rade i što ne rade … 🙂

malo-optimizma

Kategorije:HPB

20 replies »

 1. Nekoliko godina pratim Vaš blog kao i svaki medijski napis ili prilog na TV i moram priznati kako sam u nekoliko navrata rekla sinu da kod prijavljivanja fakulteta na maturi razmisli i o studiranju matematike. Nešto što mi je bilo prilično mrsko tijekom školovanja (na svu sreću mojem sinu nije) postalo mi je vrlo zanimljivo i vrijedno divljenja. Danas, puno godina nakon mature i u struci koja nema veze s matematikom bude mi žao što se nisam više trudila zavoljeti nešto tako temeljno.
  Daleko će te Vi dogurati.
  Svaka čast, samo dalje tako!

 2. Ne znam G. Bakicu koje vi gorivo koristite ali to sigurno nije nafta, nije ni mlazni pogon jer ni on ne moze uciniti za nekoliko godina sto ste vi , mora da vas pogoni neka vise sila ili samo neka nevjerovatna ljudskost . Kako bilo da bilo siguran sam da sve ovo nece stati i da ce vam Hrvatski narod naci zahvalnost kroz vrijeme, narocito nasi najmladi i oni koji tek trebaju zavrsiti skolovanje i odluciti sa cime ce se baviti kako se meni cini bacili ste grudu snijega i ona se zakotrljala ,Hvala vam na tome.

 3. Sve je to ok ali zasto Ti isti mirovonci nemaju vjere u taj Hpb kad je evidentno valuacija privlačna a smatram da će svakom danom biti sve bolja uostalom to govori I sam PU?

 4. Nenade, apsolutno zaslužena nominacija i vjerujem apsolutno zaslužena pobjeda. I naravno, moj glas kao skroman doprinos tome 🙂

 5. Zaista neravnopravna borba 😀 Ali sjajna je stvar što će mnogo ljudi pitati tko je taj Bakić, što radi, govori, kako razmišlja … Vjerujem da će premijer biti izuzetno zadovoljan i ponosan na rezultate ankete kao i na dosadašnji rad vlade.

 6. Unatoč neravnopravnoj borbi i uvijek poslušnim stranačkim glasačima, trenutno Nenad uvjerljivo vodi (!!!) u izboru VL za osobu godine. I to sa više nego dvostruko glasova prednosti u odnosu na Premijera. Unatoč svemu što se još može dogoditi do kraja, ja sam i dalje uvjeren u Nenadovu pobjedu i u ovoj anketi, iako je on apsolutni pobjednik u realnim mjerenjima i svojem nesebičnom doprinosu društvu – što je daleko bitnije, od same ankete.

 7. G. Bakić, vidim, biti ćete na javanturi, a ne mogu doći ovaj puta, mislim da je prva koju propuštam. 😦
  Ali stvarno je lijepo vidjeti da se sve više svuda pojavljujete šireći optimizam. 🙂

 8. Nenade i dalje drzite uvjerljivo vodstvo! Nadam se samo da ce rezultati ankete (za koju usput ne pronalazim do kada traja tj kada ce biti izbor) pozitivno utjecati na izbor zirija.

  Evo trenutnog statusa:
  Nenad Bakić, investitor i poduzetnik
  43,23% glasova: 9236
  Ivan Đikić, znanstvenik
  5,13% glasova: 1096
  Đuro Horvat, poduzetnik
  1,54% glasova: 328
  Lana Iljadica, Lada Štefek, humanitarke
  4,05% glasova: 865
  Boris Jokić, znanstvenik
  10,39% glasova: 2219
  Sara Kolak, sportašica
  5,32% glasova: 1136
  Sandra Perković, sportašica
  0,84% glasova: 180
  Andrej Plenković, političar
  26,12% glasova: 5581
  Igor Rudan, znanstvenik
  1,61% glasova: 343
  Martin i Valent Sinković, sportaši
  1,79% glasova: 382

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.