VART

Varteksov natječaj

Varteks ima zaista zanimljiv natječaj povodom 100 godina kvalitete: Kakav hit! Varteks je pozvao ljude da šalju fotke njihove stare odjeće koja i dalje izgleda super. I ljudi to masovno radeVarteks ima nagradnu igru, traje do 19. studenoga u ponoć. Možete osvojiti do 5000 kuna, ili se zabaviti simpatičnim pričicama.

Evo primjerice dva doprinosa:

Ili ovo:

A sad trk u Varteksove dućane ili pogledajte na webshopu (gdje jasno možete i kupiti) kvalitetna odijela i kapute! Kao što znate, Varteks šiva za Boss, J.Lindeberg i druge, a u svoja vlastita odijela ugrađuje vrhunske materijale, primjerice Marzotto, Angelico (uvijek na odijelma tražite ušivenu onu markicu od tkanine):
odijela
ženski kaputi
muški kaputi

Varteks više nema politiku velikog diskontiranja, provođenu kad je bio u velikim problemimam toka novca, a nema ni potrebe jer se radi o sjajnom omjeru cijene i kvalitete, ali zato trenutno dvije zgodne akcije:
– za kupnju bilo kojeg kaputa poklon vaučer od 200 kn za kupnju odijela do 31.12.2018.
– uz kupnju odijela i košulje, kravata na poklon.

nb

Kategorije:VART

2 replies »

  1. Bravo! Jako mi se sviđa marketinški zaokret! Učestali popusti na -50%, -60% ne šalju pravu poruku. Vjerujem da će ubrzo uslijediti dodatna standardizacija maloprodajnih dućana te još koja malo bolja lokacija u nekim gradovima i onda smo stvarno premium u svakom smislu te riječi! Smatram da revitalizacija brenda ide u pravom smjeru!

    • Da, to je bio neki čudni marketing. Meni tako veliki popusti uvijek jako smrde, da tu nešto duboko ne štima na više razina. To je ono kao Samsung, jedna cijena oglašena, a onda dobiješ u svakom drugom dućanu za manju cijenu to plus još punu vreću koječega dodatnog, što valjda ne mogu prodati pa poklanjaju.

      Treba dobro razmisliti koje cijene imamu smisla, i držati se plana, jednom određenih cijena, da znamo koliko nam to vrijedi i po koliko prodajemo a ne za mjesec-dva iznenada, “mi se predomislili”, ono da je to sad iz čista mira “ipak duplo manje dobro odijelo”, to nije bilo pametno.

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.