Uncategorized

Varteks Limited u dućanima (2)

Nova Limited kolekcija, ujedno najluksuzniji komadi koje je Varteks napravio ‘ne sjećamo se od kad’, je u dućanima.

Muški i ženski kaputi od kašmira, ženski od 70% alpaka – 30% vuna, muško odijelo s Loro Piana 130’s materijalom (malo koji proizvođač odjeće u Europi se usudi to staviti na police).

Novi Varteks pokazuje za što je sposoban, ali i kvalitetu koju ugrađuje u svoje redovne kolekcije (odijela i kaputi). Klik za veće:

A u legendarsnu Varteksovu kvalitetu možete se uvjeriti ovdje.

Kategorije:Uncategorized

6 replies »

 1. Izgleda odlično!

  Kvaliteta je prvi korak do uspjeha! Dalje je “samo marketing”, što je već lakše. Kvaliteta je ono što matematičari kažu “nužan” (ne i dovoljan) uvjet.

  Sad treba dalje graditi na ovim čvrstim temeljima. Imam dobar osjećaj da bi se tu moglo dosta izgraditi.

  • Da, kad se spoji ta neupitna kvaliteta proizvoda s novim ekspertizama u marketingu, nova uprava itd., to će biti to, elementi za “turnaround”.

   To je baš onako kako i private equity firme rade kad nešto preuzmu. Poprave firmu, na temeljima jedinstvenih snaga koje tamo već postoje i koje su bile razlog za ulazak, za optimizam da je turnaround moguć, stvori se vrijednost za sve stakeholdere.

 2. Danas idem u trgovinu. Vidio sam super jaknu i košulje, a i jeans tu na internet ponudi, ali idem probati uživo jer nisam standardno građen. Ma roba je iznad mnogih marki. Imam udjele u VART😊.

 3. Nenade, pročitao sam članak u Jutarnjem i mogu Vam samo reći hvala! “Uvodimo kulturu služenja, gdje svatko u hijerarhiji mora služiti one ispod sebe kako bi bili uspješniji, a u konačnici svi moraju služiti radnike u pogonu”. Ta rečenica me posebno oduševila jer pokazuje da razvijate toliko potrebni i zanemareni bottom-up pristup. Zadnjih 20-30 godina glavni problem Varteksa bio u upravljanju i neprilagođavanju promjena u industriji…posebno mi je drago da se to sada promijenilo. A što se banaka tiče, vjerujem da će doći vrijeme kad će one moliti Varteks. Po prvi put u zadnjih par godina sa nestrpljenjem čekam kvartalne rezultate.

Odgovorite!

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.